Jungle Gym Crazy Playhouse tornilla, Swing Module X'Tra ja liukumäki

JUNGLE GYM
Jungle Gym Crazy Playhouse tornilla, Swing Module X'Tra ja liukumäki
Jungle Gym Crazy Playhouse tornilla, Swing Module X'Tra ja liukumäki
1 476,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 5705858716343

Jungle Gym Crazy -leikkimökki jalustalla sekä keinumoduuli


Tämä jalustallen nostettu leikkimäkki onkin itse asiassa liukumäellä varustettu leikkitorni, jonka alla on penkeillä ja pöydällä varustettu hiekkalaatikko leikkimökki. Tornin yläosa on hassunkurinen leikkimökki, jossa on hulluttelevan vinot kulmat. Leikkimökissä on avattavat ovi sekä ikkuna ja oven yläpuolella hauska liitutaulu, jolle voi piirtää ja kirjoittaa vaikka hauskoja viestejä.


Leikkimökki on perinteisten pihaleikkien suosittu lähtökohta., Tällainen perinteistä poikkeava leikkimökki avaa mielikuvitukselle totaalisen uudet polut. Jungle Gym Crazy suorastaan kutsuu hulluttelemaan, piileskelemään, leikkimään kauppaa ja niin edelleen. Lasten mielikuvitus on rajaton. Viilentävän tuulahduksen ja mahdollisuuden tutkia painovoimien vaikutusta tarjoavat lisämoduulin kaksi keinua.


Toimituksessa mukana muun muassa ovi ja ikkuna, liitutaulu, 265 cm vihreä liukumäki, keinumoduuli kahdella keinulla. Hiekaalaatikossa on varusteena pienet istuimet ja työtaso.Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimet ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).


Leikkimökin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.


Itse koottava rakennussarja: leikkimökki toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.


Mittatietoja:

Pinta-ala ilman turva-aluetta, leikkitorni: L: 463 x S: 195 x K: 332 cm

Pinta-ala ilman turva-aluetta, keinumoduuli: L: 220 x S: 235 x K: 215 cm

Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä.

Pystypalkit: 68 x 68 mm

Vaakapalkit: 34 x 59 mm

Laudat: 16-95 mm

Laudat: 16 x 95 mm


Tuotekoodi: 804-379


EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858716343

Paino:
390 kg
Arvostelut 0 arvostelua