Jungle Gym XL -leikkimökkitorni, mukana liukumäki

JUNGLE GYM
Jungle Gym XL -leikkimökkitorni, mukana liukumäki
Jungle Gym XL -leikkimökkitorni, mukana liukumäki Jungle Gym XL -leikkimökkitorni, mukana liukumäki
1 192,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 5705858715889

Lasten oma kesähuvila yhdistettynä leikkitornin toiminnallisuuteen!


Jungle Gym Playhouse XL on kookas, kuistilla varustettu leikkimökki, joka yhdistää perinteisen leikkimökin kotoisuuden sekä leikkitornin dynaamiset ja vauhdikkaat toiminnot. Tässä mallissa on kookas terassi, joka antaa runsaasti lisää leikkitilaa.


Tässä kookkaassa leikkitornin ja leikkimökin yhdistelmässä on yhdellä sivulla tikkaat jatkuvaa vierailijoiden virtaa varten ja toisella sivulla liukumäki vauhdikasta poistumista varten. Turvallisuutta on ajateltu monilla pienillä yksityiskohdilla. Leikkimökissä on liitutaulu, jonka ääressä voi päästää luovuuden valloilleen tai kirjoittaa tärkeitä viestejä kavereille. Tuotteeseen voidaan myöhemmin liittää myös kiipeilymoduuli (Climb Module X’tra) tai keinumoduuli (Swing Module x'tra), joten vauhtia ja toimintoja on mahdollista lisätä entisestään.


Toimitukseen kuuluvat puuosien lisäksi muun muassa värikkäät ikkunaluukut ja ovi sekä liitutaulu, 265 cm punainen liukumäki ja tarvittavat maa-ankkurit.


Runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.


Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.


Tietoa mitoista:

Pinta-ala: L: 423 x S: 224 x K: 305 cm

Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä.

Pystypalkit: 68 x 68 mm

Vaakapalkit: 34 x 58 mm

Laudat: 16 x 95 mmTuotekoodi: 804-311


EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858715889

Paino:
326 kg
Arvostelut 0 arvostelua