Jungle Gym Barn -leikkitorni ja Climb Module X'tra sekä liukumäki

JUNGLE GYM
Jungle Gym Barn -leikkitorni ja Climb Module X'tra sekä liukumäki
Jungle Gym Barn -leikkitorni ja Climb Module X'tra sekä liukumäki Jungle Gym Barn -leikkitorni ja Climb Module X'tra sekä liukumäki
1 463,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 5705858715605
Jungle Gym Barn -leikkitorni ja kiipeilymoduuli

Tämä poikkeuksellisen kookas leikkitorni erottuu muista malleista myös uniikin kattomuotoilunsa ansiosta. Nyt leikkimään mahtuu kerralla suurempikin joukko lapsia. Kukin saa vuorollaan hallita tilannetta ja ottaa ohjauspyörän komentoonsa. Oleskelutaso tarjoaa jopa 160 cm seisomakorkeutta ja se on jaettu kahteen osaan pienellä porrastuksella. Monimuotoiseen torniin voi nousta seinäkiipeilemällä tai tikkaita pitkin. Luonnollisesti tämänkin leikkitornin alla leivotaan hiekkalaatikossa seudun parhaat hiekkakakut.

Jo muutenkin hyvin varustellun ja monipuolisen leikkitornin täydentää lisämoduuli, jossa vauhtia tarjoillaan keinulla ja monipuolisilla kiipeilymahdollisuuksilla (kiipeilyverkko ja –seinä, joiden välissä pieni taso). Tämä -leikkitorni ei jätä ketään kylmäksi.

Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä- ja verkko, ohjauspyörä, 2 punaista keinunistuinta, tikkaat, punainen liukumäki 265 cm. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkitornin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Tietoa leikkitornin mitoista:
• Pinta-ala ilman turva-aluetta, leikkitorni: L: 381 x S: 208 x K:322 cm
• Pinta-ala ilman turva-aluetta, kiipeilymoduuli: L: 287 x S: 328 x K: 215 cm
• Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä.
• Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 + 88 x 88 mm
• Vaakapalkit: 34 x 58 mm
• Laudat: 16 x 95 mm

Tuotekoodi: 804-287CX

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858715605
Paino:
305 kg
Arvostelut 0 arvostelua