Jungle Gym Mansion -leikkitorni ja Climb Module X'tra sekä liukumäki

JUNGLE GYM
Jungle Gym Mansion -leikkitorni ja Climb Module X'tra sekä liukumäki
Jungle Gym Mansion -leikkitorni ja Climb Module X'tra sekä liukumäki Jungle Gym Mansion -leikkitorni ja Climb Module X'tra sekä liukumäki
1 232,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 5705858714042

Jungle Gym Mansion –leikkitorni ja kiipeilymoduuli


Poikkeuksellisen kookas leikkitorni elegantilla oleskeluparvekkeella. Tässä leikkitornissa on kartanon tunnelmaa ja myös leikit ehkä hivenen hienostuneempia. Tornin hallitsijoilla on täysi kontrolli tapahtumiin – siitä pitää huolen ulottuvilla oleva ohjauspyörä. Tornin alla hiekkalaatikossa leivotaan fantastisia hiekkakakkuja, jotka toimitetaan tavarahissillä yläkertaan. Liukumäki saa vatsanpohjan muljahtamaan ja lisämoduulin keinussa sekä kiipeilymahdollisuuksissa kulutetaan kakkukestien energiat.


Mansion –tornin omintakeinen muotoilu tarjoaa niin katettua oleskelutilaa kuin avointa parveketilaakin - mahdollisuuksia on vaikka mihin. Tässä tornissa pidetään koko seudun loisteliaammat juhlat! Ohjauspyörä ja tavarahissi inspiroivat lapsia mitä erilaisimpiin leikkeihin tuntikausiksi kerta toisensa jälkeen. Oleskelutasolla on katon alla seisomakorkeutta 160 cm.


Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä ja –verkko, 2 punaista keinunistuinta, torniin kuuluva kiipeilyseinä, tikkaat, Bucket Module –tavarahissi, ohjauspyörä, 265 cm sininen liukumäki. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).


Leikkitornin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.


Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.


Tietoa leikkitornin mitoista:

• Pinta-ala ilman turva-aluetta, leikkitorni: L: 404 x S: 218 x K: 323 cm

• Pinta-ala ilman turva-aluetta, kiipeilymoduuli: L: 287 x S: 238 x 215 cm

• Turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä.

• Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm

•Vaakapalkit: 34 x 58 mm

•Laudat: 16 x 95 mmTuotekoodi: 804-267CX


EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858714042

Paino:
265 kg
Arvostelut 0 arvostelua