HY-LAND-keinuteline

HY-LAND
HY-LAND-keinuteline
HY-LAND-keinuteline
1 233,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 810-010

HY-LAND CLASSIC SWING SET –keinuteline

- Keinuteline ja siihen kuuluvat kaksi keinua kiinnikkeineen

- Seisoo itsenäisesti omilla jaloillaan

- Yläpalkin korkeus: 2,5 m

- Keinutelineen syvyys: 2,1 m

- Keinutelineen leveys: 4,5 m

- Turva-alueen syvyys: 7,8 m

- Turva-alueen leveys: 4,5 m

- Turva-alueen kokonaispinta-ala: 36 m2

- Käyttäjiä kerrallaan enintään: 2 (lapsia, 3-12 vuotta)

- Ohjeellinen kokoamisaika kahdelta henkilöltä: 4 tuntia

- Pakkauksessa on mukana maa-ankkurit kovalle alustalle. Jos tuote kiinnitetään pehmeälle alustalle, tarvitaan lisävarusteena saatavia, siihen tarkoitettuja maa-ankkureita 2 pakkaus (yhteensä 4 ankkuria) ja noin 520 litraa betonia.

- Hy-Land –tuote ei vaadi juurikaan huoltoa, mutta sen turvallisuus on tarkastettava säännöllisesti. Pakkauksessa on mukana lokikirja tarkastusten merkitsemiseksi muistiin.

- Pakkauksessa on mukana tarvittava puutavara (valmiiksi oikeaan mittaisia komponentteja, painekyllästetty mänty, tolpat 90x90mm, ruoteet 45x70mm, laudat 22x145 mm), asennusohjeet, tarvittavat kiinnitystarvikkeet, pulttien muoviset suojapäät, vääntimen kärjet ja poranterät, tyyppikilpi, maa-ankkurit kovalle alustalle, lokikirja turvallisuustarkastuksia varten sekä keinutelineen kaksi keinua ketjuineen ja kiinnikkeineen.


Hy-Land -leikkipaikat on suunniteltu huolellisesti parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi. Kaikki Hy-Land -leikkipaikkatuotteet ovat saaneet saksalaiselta TÜV Rheinland -tarkastuslaitokselta eurooppalaisen EN 1176 -standardin mukaisen tyyppihyväksynnän. Määräaikaistarkastusten ja -huollon hallinnoimiseksi kaikista tapahtumista on pidettävä kirjaa. Leikkipaikat on pystytettävä iskuja vaimentavalle pohjalle eurooppalaisen EN 1176 -standardin mukaisesti. Yksi vaihtoehto alustaksi on lisävarusteena saatavat kumilevyt.

Paino:
96 kg
Arvostelut 0 arvostelua