NORDIC PLAY sähköauto Mercedes-Benz AMG SL63, 12V kumipyörillä

NORDIC PLAY
NORDIC PLAY sähköauto Mercedes-Benz AMG SL63, 12V kumipyörillä
NORDIC PLAY sähköauto Mercedes-Benz AMG SL63, 12V kumipyörillä NORDIC PLAY sähköauto Mercedes-Benz AMG SL63, 12V kumipyörillä NORDIC PLAY sähköauto Mercedes-Benz AMG SL63, 12V kumipyörillä
254,20 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-754
Korttelin ylellisintä ja tyylikkäintä kyytiä tarjoaa tämä NORDIC PLAY Mercedes AMG SL63 -sähköauto! Autossa on kaksi voimakasta 18 W moottoria ja auton nopeus on enimmillään 5 km/h. Voimakas 12 V akku tarjoaa pitkän käyttöajan, joten autolla voi ajella pidempään kuunnellen samalla esiasennettua musiikkia. Voit myös yhdistää liittimeen oman musiikkisoittimen ja toistaa ajelun taustalle omaa musiikkia. Tämä Mercedes AMG SL63 on täynnä hienoja varusteita. Normaalien äänimerkkien, äänenvoimakkuussäätimien ja musiikkisoitinliitäntöjen lisäksi tässä autossa muun muassa avautuvat ovet, kolmipisteturvavyö sekä LED -valot edessä ja takana. Auton sisusta on myös ylellinen tyyliin sopivine nahkaverhoiluineen. Mukavan ja hiljaisen ajotuntuman takaavat kumipäällysteiset renkaat. Toimitukseen kuuluu kauko-ohjain, jolla vanhemmat voivat alkuun avustaa pientä kuljettajaa auton hallinnassa. Mittariston LCD -näyttö kertoo, kun on syytä pysähtyä “tankkaamaan” eli lataamaan akkua. Jos auto on pidemmän ajan pois käytöstä, voidaan akku irrottaa helposti. Varastointia helpottaa myös esiin tulevat siirtorenkaat ja kahva, joiden avulla auto on helppo rullata varastoon.


Lisätiedot:
Vaihteisto: kaksi vaihdetta eteenpäin ja yksi taaksepäin
Kauko-ohjain: 2,4 GHz radiotaajuudella
Enimmäisnopeus 3-5 km/h vaihteesta riippuen
Akku: 12V, 7AH, 1000mA laturi mukana pakkauksessa
Latausaika: 8-12 tuntia.
Moottorit: 2 x 18 W
Lisävarusteet: liitäntä musiikkisoittimelle ja USB -muistitikulle, valot edessä ja takana, äänitehosteet, musiikki, äänimerkki, jännitenäyttö, sivupeilit, avautuvat ovet, kolmipisteturvavyö, jousitus takapyörissä, kahva ja pyörät varastointia helpottamaan, kumipäällysteiset renkaat ja nahkaverhoilu.
Käyttäjän enimmäispaino: 30 kg
Mitat koottuna: korkeus 47 x pituus 110 x leveys 56 cm.
Paino pakkauksen kanssa: 16,5 kg
Paino ilman pakkausta: 13,5 kg.
Käyttäjän suositusikä: 3-8 vuotta
Hyväksynnät: CE, EN71-1, 2 & 3 ja EN62115
Paino:
16 kg
Arvostelut 0 arvostelua