Rollplay Sähköauto Mini Cooper S Coupe Premium, 12V, punainen

ROLLPLAY
Rollplay Sähköauto Mini Cooper S Coupe Premium, 12V, punainen
Rollplay Sähköauto Mini Cooper S Coupe Premium, 12V, punainen Rollplay Sähköauto Mini Cooper S Coupe Premium, 12V, punainen Rollplay Sähköauto Mini Cooper S Coupe Premium, 12V, punainen Rollplay Sähköauto Mini Cooper S Coupe Premium, 12V, punainen
334,80 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-692
Tämä tyylikäs Rollplay Mini Cooper Coupe lasten sähköauto on valmistettu BMW:n tehtaan lisessillä. Pienet kuljettajat ihastuvat varmasti Mini Cooperin vetävään ulkonäköön ja krominkiiltoisiin yksityiskohtiin. Voimakas 12V moottori ja realistiset moottoriäänet tekevät tästä autosta lasten suosikin. Auto on klassisesti väritetty Mini Cooper; punainen kori on viimeistelty valkoisilla raidoilla. Auto on huippuvarusteltu hienoilla ominaisuuksilla. Normaalien äänimerkkien, äänenvoimakkuussäätimien ja musiikkisoitinliitäntöjen lisäksi tässä autossa muun nahkaistuin, jousitetut pyörät, turvavyö sekä LED -valot edessä ja takana. Toimitukseen kuuluu kauko-ohjain, jolla vanhemmat voivat alkuun avustaa pientä kuljettajaa auton hallinnassa. Mittariston LCD -näyttö kertoo, kun on syytä pysähtyä “tankkaamaan” eli lataamaan akkua. Renkaissa on kumipäällyste, joka lisää ajomukavuutta ja tarjoaa paremman pidon kaikilla alustoilla.

Lisätiedot:
Vaihteisto: kaksi vaihdetta eteenpäin ja yksi taaksepäin
Kauko-ohjain: 2,4 GHz radiotaajuudella
Enimmäisnopeus 3-4 km/h vaihteesta riippuen
Akku: 1x 12V7AH, laturi mukana pakkauksessa
Latausaika: 8-12 tuntia (ajoaika 1-2 tuntia).
Moottorit: 2 x 30 W
Lisävarusteet: liitäntä musiikkisoittimelle ja USB -muistitikulle, valot edessä ja takana, äänitehosteet, musiikki, äänimerkki, jännitenäyttö, sivupeilit, turvavyö, jousitus pyörissä, kumipäällysteiset renkaat.
Käyttäjän enimmäispaino: 35 kg
Mitat koottuna: korkeus 59 x pituus 105 x leveys 54,2 cm.
Paino ilman pakkausta: 15 kg.
Käyttäjän suositusikä: 3-8 vuotta
Hyväksynnät: CE, EN71-1, 2 & 3 ja EN62115
Paino:
18 kg
Arvostelut 0 arvostelua