RENOX MOTION Rebounder 84X84 cm

RENOX
RENOX MOTION Rebounder 84X84 cm
RENOX MOTION Rebounder 84X84 cm RENOX MOTION Rebounder 84X84 cm RENOX MOTION Rebounder 84X84 cm RENOX MOTION Rebounder 84X84 cm
119,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-662

Tämä palautusseinä eli rebounder on paras mahdollinen harjoituskaveri! Harjoittelitpa sitten tosissasi teknisiä taitojasi tai pelaat futista vain huviksesi, RENOX MOTION -palautusseinä on loistava apuväline. Syötöt, pääpeli, puskut, laukaukset ja maalivahtityöskentely - RENOX MOTION sopii ammattimaiseksi treenikaveriksi kaikkeen. Erikoisrakenteisen pikamekanismin avulla säädät helposti palautusseinän haluamaasi kulmaan (jopa 110 astetta). Näin voit helposti vaihdella erilaisten harjoitusten välillä ja löydät loputtomasti variaatiomahdollisuuksia harjoituksiisi.


RENOX MOTION -palautusseinän vankka runko on valmistettu galvanoidusta teräsputkesta, joka on pulverimaalattu mattamustaksi, joten runko on kaksinkertaisesti suojattu hapettumista vastaan. Vahvaan rakenteeseen galvanoiduilla jousilla kiinnittyvä kestävä verkko on valmistettu säänkestävästä nylonista. Verkon sitkeys varmistaa pallolle voimakkaan, mutta johdonmukaisen palautuksen. Palautusseinää kutsutaan myös nimellä Tchouk ja sitä voidaan käyttää jalkapallon lisäksi myös käsipalloon, lentopalloon ja Suomessa harvinaisempaan tchoukball -peliin. Monikäyttöisyytensä ansiosta RENOX MOTION antaa harjoittelijalle loputtomalta tuntuvan variaatioiden ja lajien kirjon.


Ominaisuudet:

Vankka teräsrunko mattamustaksi pulverimaalattuna.

Säänkestävä verkko erinomaisiksi viritetyillä palautusominaisuuksilla.

Pikamekanismin ansiosta palautuskulma on helposti säädettävissä erilaisiin harjoituksiin.

Saatavissa monta eri kokoa.

Sopii useisiin eri lajeihin.


Lisätiedot:

Tuotteen koko: korkeus 84 x leveys 84 cm.

pakkauksen koko: 88 x 49 x 9.5 cm.

Nettopaino: 8.1 kg

Bruttopaino: 9.3 kg

Runkoputket: Ø32x1.2 mm / Ø28x1.2 mm

Verkko: PE (140g)

Kangas: PVC 0.35 mm

Galvanointi: putken sisä- ja ulkopinnoilla

Pulverimaalaus: mattamusta


Rungon takuu: 2 vuotta

Muiden osien takuu: 6 kuukautta

Paino:
9 kg
Arvostelut 0 arvostelua