Happy Hop -pomppulinna Crocodile Pool

HAPPY HOP
Happy Hop -pomppulinna Crocodile Pool
Happy Hop -pomppulinna Crocodile Pool Happy Hop -pomppulinna Crocodile Pool
538,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-647

Pomppulinna ”crocodile pool” on krokotiiiliteemainen erityisesti vesileikkeihin suunniteltu tuote, jonka silmiinpistävä erikoispiirre on poikkeuksellisen suuri liukumäki, josta lasketaan altaaseen vesikanuunann suihkuja väistämään. Liukumäki on muotoiltu krokotiilin kielen malliseksi ja mäkeen lasketaan krokotiilin hampaiden välistä. Takaisin liukumäkeen päästään kiipeilyseinää pitkin. Vaikka tuote on tarkoitettu erityisesti vesileikkeihin, sitä voi käyttää myös ilman vettä. Tämäkin pomppulinna tarjoaa lapsille tuntikausiksi virikkeellistä leikkiä, joka kehittää monipuolisesti lapsen motoriikkaa. HappyHop -pomppulinna tuo pihaasi liikunnan riemun! Kun olet käynnistänyt puhaltimen moottorin, on pomppulinna valmiina käyttöön noin minuutissa. Suositellaan 3-10 -vuotiaille lapsille. Mukana säilytyslaukku, maa-ankkurit, korjaussarja ja sähkökäyttöinen puhallin.


Pomppulinna voidaan tyhjentää ja pakata helposti säilytyslaukkuunsa. Näin pomppulinna on helppo ottaa esille aina tarvittaessa ja myös kuljettaa mukana mummolaan, mökille tai ystävien luokse.


Pomppulinna on valmistettu vahvasta PVC -päällysteisestä polyesteristä. Mitat toimintakunnossa: pituus 300 x leveys 350 x korkeus 230 cm.


Tuotteen tiedot:

Käyttäjien enimmäispaino yhteensä: 90 kg (enintään 45 kg per käyttäjä)

Käyttäjien enimmäismäärä: 3 lasta kerralla, käyttäjän pituus 90 - 150 cm

Käyttäjien suositusikä: 3-10 vuotta

Materiaali: PVC -päällysteinen polyester

Verkkkojännite: 220-240V

Tuotteen paino: 19,67 kg

Hyväksynnät: EN71 – 1, 2, 3, 8 & 9 (standardi lelujen turvallisuudesta yksityisessä käytössä)

Mitat toimintakunnossa: 350x300x230 cm

Paino:
21 kg
Arvostelut 0 arvostelua