Happy Hop -pomppulinna Splash Wave Fun Zone

HAPPY HOP
Happy Hop -pomppulinna Splash Wave Fun Zone
Happy Hop -pomppulinna Splash Wave Fun Zone Happy Hop -pomppulinna Splash Wave Fun Zone
669,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-645

Pomppulinna ”splash wave fun zone” on yksi markkinoiden suurimmista ja monipuolisimmista pomppulinnoista. Vesialtaan kanssa pomppulinnan kokonaisleveys on muhkeat 590 cm. Tässä pomppulinnassa on kaikkea mitä lasten hauskanpidossa voidaan kuvitella tarvittavan: pomppulinnan lisäksi siinä on liukumäki, kiipeilyseinä, vesikanuuna, pallomeri 30 pallolla, tunneli, tarkkuusheittoseinä kahdella pallolla ja koripallo. Jos pomppulinnaan kytkee vesiletkun, tulee liukumäestä vesiliukumäki. Tämä tuote tarjoaa lapsille tuntikausiksi virikkeellistä leikkiä, joka kehittää monipuolisesti lapsen motoriikkaa. HappyHop -pomppulinna tuo pihaasi liikunnan riemun! Kun olet käynnistänyt puhaltimen moottorin, on pomppulinna valmiina käyttöön yhdessä minuutissa. Suositellaan 3-10 -vuotiaille lapsille. Mukana säilytyslaukku, maa-ankkurit, korjaussarja ja sähkökäyttöinen puhallin. Sisältää vesialtaan, mutta pomppulinnaa voidaan käyttää veden kanssa tai ilman.


Pomppulinna voidaan tyhjentää ja pakata helposti säilytyslaukkuunsa. Näin pomppulinna on helppo ottaa esille aina tarvittaessa ja myös kuljettaa mukana mummolaan, mökille tai ystävien luokse.


Pomppulinna on valmistettu vahvasta PVC -päällysteisestä polyesteristä. Mitat toimintakunnossa: pituus 590 x leveys 300 x korkeus 235 cm.


Tuotteen tiedot:

Käyttäjien enimmäispaino yhteensä: 180 kg (enintään 45 kg per käyttäjä)

Käyttäjien enimmäismäärä: 4 lasta kerralla

Käyttäjien suositusikä: 3-10 vuotta

Materiaali: PVC -päällysteinen polyester

Verkkkojännite: 220-240V

Tuotteen paino: 26,32 kg

Hyväksynnät: EN71 – 1, 2, 3, 8 & 9 (standardi lelujen turvallisuudesta yksityisessä käytössä)

Mitat toimintakunnossa: 590x300x235 cm

Paino:
28 kg
Arvostelut 0 arvostelua