Happy Hop -pomppulinna 'Jump and Splash' liukumäellä ja altaalla

HAPPY HOP
Happy Hop -pomppulinna 'Jump and Splash' liukumäellä ja altaalla
Happy Hop -pomppulinna 'Jump and Splash' liukumäellä ja altaalla Happy Hop -pomppulinna 'Jump and Splash' liukumäellä ja altaalla Happy Hop -pomppulinna 'Jump and Splash' liukumäellä ja altaalla Happy Hop -pomppulinna 'Jump and Splash' liukumäellä ja altaalla
598,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-642

Pomppulinna ”jump & splash” liukumäellä ja kirkkaine väreineen tarjoaa lapsille tuntikausiksi virikkeellistä leikkiä, joka kehittää monipuolisesti lapsen motoriikkaa. HappyHop -pomppulinna tuo liikunnan riemun! Kun olet käynnistänyt puhaltimen moottorin, on pomppulinna valmiina käyttöön kahdessa minuutissa. Suositellaan 3-8 -vuotiaille lapsille. Mukana säilytyslaukku, maa-ankkurit, korjaussarja ja sähkökäyttöinen puhallin. Sisältää vesialtaan, mutta pomppulinnaa voidaan käyttää veden kanssa tai ilman.


Pomppulinna voidaan tyhjentää ja pakata helposti säilytyslaukkuunsa. Näin pomppulinna on helppo ottaa esille aina tarvittaessa ja myös kuljettaa mukana mummolaan, mökille tai ystävien luokse.


Pomppulinna on valmistettu vahvasta PVC -päällysteisestä polyesteristä. Mitat toimintakunnossa: pituus 350 x leveys 280 x korkeus 190 cm.


Tuotteen tiedot:

Käyttäjien enimmäispaino yhteensä: 136 kg

Käyttäjien enimmäismäärä: 3 lasta kerralla

Käyttäjien suositusikä: 3-8 vuotta

Materiaali: PVC -päällysteinen polyester

Verkkkojännite: 220-240V

Tuotteen paino: 19,34 kg

Hyväksynnät: EN71 – 1, 2, 3, 8 & 9 (standardi lelujen turvallisuudesta yksityisessä käytössä)

Mitat toimintakunnossa: 350x280x190 cm

Paino:
22 kg
Arvostelut 0 arvostelua