SALTA Trampoliini Royal Baseground Sport Ø396 cm, musta

SALTA
SALTA Trampoliini Royal Baseground Sport Ø396 cm, musta
SALTA Trampoliini Royal Baseground Sport Ø396 cm, musta SALTA Trampoliini Royal Baseground Sport Ø396 cm, musta SALTA Trampoliini Royal Baseground Sport Ø396 cm, musta SALTA Trampoliini Royal Baseground Sport Ø396 cm, musta
696,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-594

Tämän vallankumouksellisen Salta Royal Baseground -urheilutrampoliinin hyppymatto on samalla korkeudella nurmikon kanssa, joten tämä tyylikäs trampoliini on täysin integroitu puutarhaasi. Erityisesti kehitetty ’Air Performance System’ -järjestelmä varmistaa optimoidun ilmavirtauksen. Tämä järjestelmä on ratkaiseva upotettujen trampoliinien ilmavirtauksen kannalta ja se tarjoaa täydellisen hyppykokemuksen. Tämän ansiosta Salta Royal Baseground on erittäin hiljainen ja sen tuottama hyppymukavuus on korkealla tasolla.


Trampoliinin ulkoiset osat on suunniteltu turvallisuutta, vakautta ja kestävyyttä silmällä pitäen. Kestävä metallirunko on sinkitty kahteen kertaan ja sen jälkeen pinnoitettu mustaksi, jotta vältettäisiin rakenteiden hapettuminen. Trampoliinin reunamatossa on lisäksi verkkojärjestelmä, joka estää käyttäjää joutumasta kosketuksiin jousiston kanssa.


Kaikki nämä ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät tästä Salta Royal Baseground -urheilutrampoliinista huippulaatuisen tuotteen, joka tarjoaa viihdettä ja liikuntaa moniksi vuosiksi!


Urheilutrampoliini ei sisällä turvaverkkoa, ja se on tarkoitettu nuorille ja aikuisille. Tuote on hyväksytty lapsille vain, jos sen yhteyteen on ostettu ja asennettu turvaverkko (hyväksyntä EN 71-14).


Koko: Ø396 cm

Hyppymatto: Ø320 cm

Trampoliinin korkeus: 3 cm maanpinnan yläpuolella (runkorakenne 21 cm)

Suurin sallittu käyttäjän paino: 120 kg

Testissä käytetty paino: 300 kg

Runko, jalat ja kiinnitysputket: Ø 38,1 mm ruostumaton teräs, galvanoitu putki yläkehyksessä (jalat 34 mm), seinämän paksuus 1,5 mm

Jalat: 4 kpl. - musta

Jouset kaksoisgalvanoitua terästä: pituus 210 mm, halkaisija 23,5 mm - 80 jousta yhteensä, keltasinkitty

Reunapehmuste: paksuus 25 mm EPE vaahto, leveys 43 cm PVC 0,55 mm, musta

Hyppymaton materiaali: polypropeeni

Takuu: runko 3 vuotta, hyppymatto 2 vuotta, reunamatto ja jouset 1 vuosi

Lisävarusteet (eivät sisälly toimitukseen): myrskyankkurit 805-585, turvaverkko 805-616 ja suojus 805-611

Asennusohjeet videolla: https://www.youtube.com/watch?v=Z0qbYQTVRGA&feature=youtu.be

Paino:
71 kg
Arvostelut 0 arvostelua