Jungle Gym Train Modul -kokonaisuus, sis. puutavaran ja liukumäen

JUNGLE GYM
Jungle Gym Train Modul -kokonaisuus, sis. puutavaran ja liukumäen
Jungle Gym Train Modul -kokonaisuus, sis. puutavaran ja liukumäen Jungle Gym Train Modul -kokonaisuus, sis. puutavaran ja liukumäen
689,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-377

Ryömi junan veturin syövereihin tai etsi matkustamosta istumapaikka! Tämä lisämoduuli muuttaa leikkitornin jännittäväksi junaksi vetureineen ja matkustamoineen. Matkustamiseen liittyvät leikit syntyvät lapsilta helposti. Varustukseen kuuluu muun muassa ohjauspyörä ja liitutaulu. Tämä lisämoduuli muuttaa leikkitornin ilmeen totaalisesti! Toimitus sisältää kaikki komponentit, tarvittavat maa-ankkurit, puutavaran ja asennusohjeet.


Sopii seuraaviin leikkitorneihin: Jungle Gym Home, Hut, Cottage, Cabin, Lodge, Villa, Chalet, Fort ja Mansion.


Runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.


Itse koottava rakennussarja: moduuli toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan suoraan osoitteeseenne.


Tietoa moduulin mitoista:

• Pinta-ala: 184 x 109 cm (lisäksi varmistettava turva-alue 200 cm kaikkiin suuntiin leikkitornikokonaisuuden ulkopuolella).

• Vaakapalkit: 34 x 59 mm

• Laudat: 16 x 95 mm

Paino:
140 kg
Arvostelut 0 arvostelua