Jungle Gym Leikkitorni/-mökki L, mukana liukumäki

JUNGLE GYM
Jungle Gym Leikkitorni/-mökki L, mukana liukumäki
Jungle Gym Leikkitorni/-mökki L, mukana liukumäki
1 095,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-310

Nostetaan leikkimökki korkealle ilmaan ja asutaan ensimmäisessä luokassa!


Jungle Gym Playhouse L on leikkimökki, joka yhdistää perinteisen leikkimökin kotoisuuden sekä leikkitornin dynaamiset ja vauhdikkaat toiminnot.


Tässä kompaktissa leikkitornin ja leikkimökin yhdistelmässä on yhdellä sivulla tikkaat jatkuvaa vierailijoiden virtaa varten ja toisella sivulla liukumäki vauhdikasta poistumista varten. Turvallisuutta on ajateltu monilla pienillä yksityiskohdilla. Leikkimökissä on liitutaulu, jonka ääressä voi päästää luovuuden valloilleen tai kirjoittaa tärkeitä viestejä kavereille. Tuotteeseen voidaan myöhemmin liittää myös kiipeilymoduuli (Climb Module X’tra) tai keinumoduuli (Swing Module X'tra), joten vauhtia ja toimintoja on mahdollista lisätä entisestään.


Toimitukseen kuuluvat puuosien lisäksi muun muassa värikkäät ikkunaluukut ja ovi sekä liitutaulu, 220 cm sininen liukumäki ja tarvittavat maa-ankkurit.


Runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.


Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.


Tietoa mitoista:

• Pinta-ala: 310 x 249 cm x korkeus 290 cm

• Turvaetäisyys noin 200 cm tuotteen ympärillä. Tarkemmat ohjeet turva-alueesta pakkauksessa.

• Pystypalkit: 68 x 68 mm

• Vaakapalkit: 34 x 59 mm

• Laudat: 16 x 95 mm

Paino:
271 kg
Arvostelut 0 arvostelua