Jungle Gym Tower leikkitorni ja Swing Module X'tra sekä liukumäki

JUNGLE GYM
 Jungle Gym Tower leikkitorni ja Swing Module X'tra sekä liukumäki
 Jungle Gym Tower leikkitorni ja Swing Module X'tra sekä liukumäki  Jungle Gym Tower leikkitorni ja Swing Module X'tra sekä liukumäki
685,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-281NSX

Jungle Gym Tower -leikkitorni ja keinumoduuli


Perusmallinen leikkitorni, joka luo hyvän pohjan seikkailujen aloittamiseen. Jungle Gym Tower –leikkitorni sai nimensä siitä, että siinä ei ole lainkaan kattoa ja niinpä se muistuttaa hyvin paljon linnakkeen tornia. Se, että tornissa ei ole lainkaan kattoa, tuo leikkeihin omanlaistaan ilmavuutta ja avaruutta. Tässä kokoonpanossa on lisäksi mukana keinumoduuli kahdella keinulla.


Käynti ylös leikkitorniin tapahtuu värikkäillä tikkailla. Oleskelutasolla on hyvä tähyillä merirosvoja – tai kylään saapuvia naapureita. Leikkitornin alla on hyvin varusteltu hiekkalaatikko, jossa on mukavan varjoisaa rakennella hiekkalinnoja. Keinutelineen kahdella keinulla saadaan pienille seikkailijoille turvallista vauhdin hurmaa.


Toimituksessa on mukana muun muassa tikkaat, kaksi keinuistuinta, vihreä liukumäki 220 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).


Leikkitornin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.


Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.


Tietoa leikkitornin mitoista:

• Pinta-ala: 371 x 324 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)

• Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm

• Vaakapalkit: 34 x 59 mm

• Laudat: 16 x 95 mm

Paino:
105 kg
Arvostelut 0 arvostelua