Jungle Gym Tower leikkitorni sis. liukumäen

JUNGLE GYM
 Jungle Gym Tower leikkitorni sis. liukumäen
 Jungle Gym Tower leikkitorni sis. liukumäen  Jungle Gym Tower leikkitorni sis. liukumäen
559,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-281N

Jungle Gym Tower -leikkitorni


Perusmallinen leikkitorni, joka luo hyvän pohjan seikkailujen aloittamiseen. Jungle Gym Tower –leikkitorni sai nimensä siitä, että siinä ei ole lainkaan kattoa ja niinpä se muistuttaa hyvin paljon linnakkeen tornia. Se, että tornissa ei ole lainkaan kattoa, tuo leikkeihin omanlaistaan ilmavuutta ja avaruutta. Tämä on Jungle Gym -malliston pienin leikkitorni.


Käynti ylös leikkitorniin tapahtuu värikkäillä tikkailla. Oleskelutasolla on hyvä tähyillä merirosvoja – tai kylään saapuvia naapureita. Leikkitornin alla on hyvin varusteltu hiekkalaatikko, jossa on mukavan varjoisaa rakennella hiekkalinnoja. Jungle Gym Tower voidaan laajentaa monilla eri lisämoduuleilla, kuten esimerkiksi Climb Module tai Swing Module Xtra, joten puutarhan tila voidaan käyttää optimaalisesti hyväksi ja rakentaa inspiroiva leikkimaailma.


Toimituksessa mukana muun muassa vihreä liukumäki 220 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).


Leikkitornin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.


Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.Tietoa leikkitornin mitoista:

• Pinta-ala: 283x84 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)

• Pystypalkit: 68 x 68 mm

• Vaakapalkit: 34 x 59 mm

• Laudat: 16 x 95 mm

Paino:
76 kg
Arvostelut 0 arvostelua