Jungle Gym Mansion leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra, 120 kg hiekkaa sekä sininen liukumäki

JUNGLE GYM
Jungle Gym Mansion leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra, 120 kg hiekkaa sekä sininen liukumäki
Jungle Gym Mansion leikkitornikokonaisuus ja Swing Module X'tra, 120 kg hiekkaa sekä sininen liukumäki
1 190,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 805-267SXSB

Jungle Gym Mansion –leikkitorni ja keinumoduuli sekä 120 kg hiekkaa


Poikkeuksellisen kookas leikkitorni elegantilla oleskeluparvekkeella. Tässä leikkitornissa on kartanon tunnelmaa ja myös leikit ehkä hivenen hienostuneempia. Tornin hallitsijoilla on täysi kontrolli tapahtumiin – siitä pitää huolen ulottuvilla oleva ohjauspyörä. Tornin alla hiekkalaatikossa leivotaan fantastisia hiekkakakkuja, jotka toimitetaan tavarahissillä yläkertaan. Liukumäki saa vatsanpohjan muljahtamaan ja keinuissa kohotaan normaalin arjen yläpuolelle. Toimitukseen sisältyy 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa.


Mansion –tornin omintakeinen muotoilu tarjoaa niin katettua oleskelutilaa kuin avointa parveketilaakin - mahdollisuuksia on vaikka mihin. Tässä tornissa pidetään koko seudun loisteliaammat juhlat! Ohjauspyörä ja tavarahissi inspiroivat lapsia mitä erilaisimpiin leikkeihin tuntikausiksi kerta toisensa jälkeen. Oleskelutasolla on katon alla seisomakorkeutta 160 cm.


Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä, tikkaat, kaksi punaista keinuistuinta, Bucket Module –tavarahissi, ohjauspyörä, 265 cm sininen liukumäki, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).


Leikkitornin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.


Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.


Tietoa leikkitornin mitoista:

• Pinta-ala: 492 x 445 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)

• Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm

•Vaakapalkit: 3,4 x 5,9 cm

•Laudat: 1,6 x 9,5 cm

Paino:
335 kg
Arvostelut 0 arvostelua