Jungle Gym Cirque sekä kiipeilymoduuli, kaksi keinua ja tummanvihreä liukumäki

JUNGLE GYM
Jungle Gym Cirque sekä kiipeilymoduuli, kaksi keinua ja tummanvihreä liukumäki
Jungle Gym Cirque sekä kiipeilymoduuli, kaksi keinua ja tummanvihreä liukumäki
694,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 804-072C2G

Jungle Gym Cirque innostaa kutsumaan perheen ja ystävät pihan villeimpään sirkukseen! Ennen päivän esitystä, voi vieraille tarjoilla hiekkakakkuja tai popcornia leikkitornin alaosan kioskista. Sirkuksen näköalapaikoille noustaan värikkäillä tikkkailla. StarOscope™ -kaukoputki auttaa pitämään tilanteen hallinnassa, koska sillä voi pitää silmällä sirkuksen jäsenten toimia. Kun päivän esitys on ohi, voi sirkustirehtööri tarttua Jungle Steering Wheel™ -ohjauspyörään ja ohjastaa koko seurueen seuraavaan kaupunkiin. Leikkitornin alla, mukavasti varjossa, on hiekkalaatikko, jossa voi keskittyä valtakunnan hienoimpien hiekkakakkujen tai -linnojen suunnitteluun. Leikkitornikokonaisuuteen kuuluu kiipeilymoduulimoduuli, jossa kiipeilyseinän ja -verkon lisäksi punainen keinuistuin ja sininen trapetsikeinu, joilla voi harjoitella sirkuksessa vaadittavia taitoja.


Pakkaukseen kuuluu: tikkaat, maa-ankkurit, poranterät, ruuvit, kiinnikkeet, ruuvien hatut, käsiotteet, kattomateriaali, StarOscope™, Jungle Steering Wheel™, Jungle Gym -lippu, kioski, kiipeilymoduuli yhdellä punaisella keinuistuimella ja yhdellä sinisellä trapetsikeinulla, tummanvihreä liukumäki 220 cm, törmäyspehmuste, hiekkalaatikko ja seikkaperäiset ohjeet. Liukumäkeen voi halutessaan kiinnittää vesiletkun ja näin saada aikaan vesiliukumäen (letkukiinnikkeet ostettava erikseen).


Leikkitornikokonaisuuden puuosat ovat painekyllästettyä mäntyä. Tuote on testattu ja auditoitu vallitsevien turvallisuusstandardien mukaisesti yksityiseen kotikäyttöön ja se täyttää normit EN 71-1, -2, -3, -8 ja -9. Tuotteella on CE -merkintä. Leikkitornikokonaisuus toimitetaan täydellisenä tee-se-itse -pakettina, jossa puuosat on valmiiksi mittoihin katkaistu kokoamisen helpottamiseksi. Toimitus on kookas ja painava, joten se kuljetetaan perille osoitteeseesi kuorma-autolla. Tämän leikkitornikokonaisuuden kokoamiseen arvioidaan kuluvan kahdelta henkilöltä noin 4 tuntia.


Mitat:

Pinta-ala ilman turva-aluetta: 270 x 360 x 354 cm

Turva-alue leikkitornin ympärillä: + min. 200 x 200 cm

Turva-alue lisämoduulin ympärillä: + min. 200 x 225 cm

Palkit: 68 x 68 ja 98 x 98 mm

Ruoteet: 34 x 58 mm

Laudat: 16 x 95 mm

Paino:
84 kg
Arvostelut 0 arvostelua