Jungle Gym Climb Module Xtra -kokonaisuus sis. puutavaran, mustaksi petsattu

JUNGLE GYM
Jungle Gym Climb Module Xtra -kokonaisuus sis. puutavaran, mustaksi petsattu
Jungle Gym Climb Module Xtra -kokonaisuus sis. puutavaran, mustaksi petsattu Jungle Gym Climb Module Xtra -kokonaisuus sis. puutavaran, mustaksi petsattu
569,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 205-256

Jungle Gym Climb Module X'tra BLACK EDITION on leikkikeskusten innostava lisämoduuli, joka tuo kiipeilyn ja keinumisen pienille seikkailijoille. Climb Module X'tra voidaan liittää leikkitorniin, mutta myös esimerkiksi talon seinään. Näppärä A -runko tuo paljon leikkimahdollisuuksia: kiipeilyseinä kiipeilyotteilla, kiipeilyverkko, keinu sekä oleskelumahdollisuus kiipeilypäädyn yllä ja alla. Kiipeily rohkaisee lapsia liikkumaan ja tuo tuntikausiksi jännitystä sekä vauhtia leikkien lomaan. Telineen mukana seuraa yksi keinuistuin, mutta sen paikalle voidaan helposti vaihtaa muuttuvien tarpeiden mukaan esimerkiksi vauvakeinu, hämähäkkikeinu, kanoottikeinu, skeittilautakeinu, kiipeilyköysi, köysitikkaat jne.


Tämä tuoteversio on viimeistelty kauniin mustaksi. Puu on kuivattu ja sitten pintakäsitelty vesiliukoisella, myrkyttömällä petsillä.


Sopii seuraaviin Jungle Gym -leikkitorneihin:

Tower, Castle, Club, Home, Hut, Cottage, Cubby, Shelter, Cabin, Lodge, Villa, Chalet, Fort, Mansion, Farm, Barn, Palace, Playhouse L, Playhouse XL ja Crazy Playhouse CXL.


Lisämoduulin materiaalina on mänty, joka on pohjamaalattu mustaksi. Testit ja hyväksynnät: EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9 ja CE.


Lisämoduuli toimitetaan täydellisenä tee-se-itse pakettina, jonka kokoaminen on yksinkertaista valmiiksi katkaistujen puuosien ansiosta. Tuote on painava ja se toimitetaan verkkokaupan kautta tilattaessa osoitteeseenne kuorma-autolla.


Mitat:

Pinta-ala: leveys 240 x syvyys 240 x korkeus 221 cm (lisäksi turvaetäisyys noin 200 cm tuotteen ympärillä, lisätiedot käyttöohjeessa)

Palkit: 68x68 mm

Ruoteet: 34x58 mm

Laudat: 16x95 mm

Paino:
77 kg
Arvostelut 0 arvostelua