Jungle Gym Swing Module Xtra -kokonaisuus, sis. puutavaran, mustaksi petsattu

JUNGLE GYM
Jungle Gym Swing Module Xtra -kokonaisuus, sis. puutavaran, mustaksi petsattu
Jungle Gym Swing Module Xtra -kokonaisuus, sis. puutavaran, mustaksi petsattu
348,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Tuotenumero 205-255

Jungle Gym Swing Module X'tra BLACK EDITION on leikkikeskusten klassinen ja toivottu lisämoduuli, joka tuo keinumisen iloa kahdelle pienelle seikkailijalle. Swing Module X'tra voidaan liittää leikkitorniin, mutta myös esimerkiksi talon seinään. Keinuteline rohkaisee lapsia liikkumaan ja tuo tuntikausiksi jännitystä sekä vauhtia leikkien lomaan. Keinutelineen mukana seuraa kaksi keinuistuinta, mutta niiden paikalle voidaan helposti vaihtaa muuttuvien tarpeiden mukaan esimerkiksi vauvakeinu, hämähäkkikeinu, kanoottikeinu, skeittilautakeinu, kiipeilyköysi, köysitikkaat jne.


Tämä tuoteversio on viimeistelty kauniin mustaksi. Puu on kuivattu ja sitten pintakäsitelty vesiliukoisella, myrkyttömällä petsillä.


Sopii seuraaviin Jungle Gym -leikkitorneihin:

Tower, Castle, Club, Home, Hut, Cottage, Cubby, Shelter, Cabin, Lodge, Villa, Chalet, Fort, Mansion, Farm, Barn, Palace, Playhouse L, Playhouse XL ja Crazy Playhouse CXL.


Lisämoduulin materiaalina on mänty, joka on pohjamaalattu mustaksi. Testit ja hyväksynnät: EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9 ja CE.


Lisämoduuli toimitetaan täydellisenä tee-se-itse pakettina, jonka kokoaminen on yksinkertaista valmiiksi katkaistujen puuosien ansiosta. Tuote on painava ja se toimitetaan verkkokaupan kautta tilattaessa osoitteeseenne kuorma-autolla.


Mitat:

Pinta-ala: leveys 240 x syvyys 256 x korkeus 221 cm (lisäksi turvaetäisyys noin 200 cm tuotteen ympärillä, lisätiedot käyttöohjeessa)

Palkit: 68x68 mm

Laudat: 16 x 95 mm

Paino:
25 kg
Arvostelut 0 arvostelua